K-YKU1

YÜZÜK KONFİGÜRATÖR UYGULAMASI



Ürün Fiyatı:    ₺ 375.000,00 + KDV
KDV Dahil Ürün Fiyatı:    ₺ 450.000,00
Stok Kodu :   009
Ürün Kodu :   K-YKU1
 

Ürün Detayı

Kuyumcu ve Mücevher firmaları için geliştirilmiş muhteşem özelliklere sahip tam yönetilebilir yüzük konfigüratörüdür.
  • Marka: DijitalYaşam
 

Not: Bu yazılım için şirketimizden tarafınıza sunucu kiralanacaktır. aylık sunucu ücretleri sunucu konfigrasyonlarına göre farklılık göstermektedir. Lütfen mühendislermiz ile sunucu planlaması yapınız.

Kuyumcu ve Mücevher firmaları için geliştirilmiş muhteşem özelliklere sahip tam yönetilebilir yüzük konfigüratörüdür.

Müşterilerinizin işletmenizde veya kendi evlerinde diledikleri gibi kendi yüzüklerini dizayn etmelerini sağlayarak rakiplerinizden önde olun. Müşterileriniz tam da kendi zevklerine göre ve hayallerindeki yüzüklerini tasarlasınlar. İsterseniz işletmenize gelen müşterilerinizle birlikte konfigüratörü kullanarak onlara yüzüklerini hemen tasarlayarak harikalar yaratın. Yazılımımız tasarlanan tüm yüzükler için detaylı reçete oluşturur ve her şeyi kayıt altına alır.

Konfigüratör, dizayn edilen yüzük ve yüzüklerin fiyatlamasını da otomatik olarak yapmaktadır. Detaylı yönetim paneli sayesinde yüzük çeşitleri, yüzük fiyatları, taş ve aksesuar çeşitleri ve fiyatlaması güncellenebilmektedir.

* Bir yılın sonunda aylık 200 USD + KDV Hosting + Güvenlk + SSL Sertifikası ve Hizmet bedeli ödenerek hizmetten yararlanmaya devam edilir.

* Ücretsiz destek süresi 2 aydır. Destek ücretleri için teklif alınız!

Ürün Demosu


Ürün Yönetim Paneli Demosu


Scroll to Top