SMS-S1

DİJİTAL YAŞAM SMS SERVER VE BAYİ YÖNETİM YAZILIMI



Ürün Fiyatı:    ₺ 112.500,00 + KDV
KDV Dahil Ürün Fiyatı:    ₺ 135.000,00
Stok Kodu :   007
Ürün Kodu :   SMS-S1
 

Ürün Detayı

Toplu SMS satışı yapan firmaların Bayi ve Müşterilerine toplu sms satışı yapabilecekleri, bayi ve müşterilerinin toplu sms çekebilmelerini sağlayan tam donanımlı gelişmiş sms server yazılımıdır. Anlaşmalı olduğunuz tüm operatörler ile API entegrasyonu sağlanmaktadır. Birden fazla Operatör ile entegrasyon sağlanabilir. Tüm banka ve tüm ödeme alt yapıları ile entegre edilebilir kredi kartı ile kredi satışı yapma imkanı sağlar. Detaylı raporlanabilir ve kolay kullanıma sahiptir. Sınırsız teknik desteğimiz ile IT departmanına ihtiyaç duymadan işinizi satışa odaklanarak büyütebilirsiniz.
  • Marka: DijitalYaşam
 

Not: Talep eden firmalara demo panel açılabilir.

Not 2: Şirketimizden sunucu kiralama yapılacaktır, Kiralanan sunucunun özelliğine göre aylık sunucu ücretleri farklılık göstermektedir. Lütfen mühendislerimizle planlama yaparak sunucu konfügrasyonu oluşturunuz.

Toplu SMS satışı yapan firmaların Bayi ve Müşterilerine toplu sms satışı yapabilecekleri, bayi ve müşterilerinin toplu sms çekebilmelerini sağlayan tam donanımlı gelişmiş sms server yazılımıdır. Anlaşmalı olduğunuz tüm operatörler ile API entegrasyonu sağlanmaktadır. Birden fazla Operatör ile entegrasyon sağlanabilir. Tüm banka ve tüm ödeme alt yapıları ile entegre edilebilir kredi kartı ile kredi satışı yapma imkanı sağlar. Detaylı raporlanabilir ve kolay kullanıma sahiptir. Sınırsız teknik desteğimiz ile IT departmanına ihtiyaç duymadan işinizi satışa odaklanarak büyütebilirsiniz.

ALT BAYİLİKLER OLUŞTURULABİLİR

Bayileriniz sizin sisteminiz üzerinden kendi bayi ekranlarını açarak sizden almış olduğu SMS kredilerini kendi namlarına alt bayilerine satabilir ve kendi bayi panellerini açabilirler.

API / WEB SERVICE

Tüm projelerle entegrasyon sağlanmasına olanak tanıyan gelişmiş API ve WEB servisi mevcuttur.

1-) Web Sitesi:

- Sistemin tanıtımını ve paket satışını yapabilmek için tam donanımlı yönetilebilir bir web sitesi sunulmaktadır. Bayi ve Müşteri kaydı web sitesi üzerinden alınabiliyor, Bayi ve Müşteri adayları ilk SMS kredisi paketlerini web sitesi üzerinden kredi kartıyla ödeme yöntemini veya havale ile ödeme yöntemini kullanarak alabiliyorlar.

1-) Admin Panel:

- İşin tüm süreçleri admin panel üzerinden yönetilebiliyor ve detaylı olarak raporlanabiliyor. Bayi ve Müşteri tanımı yapılabiliyor. Bayi ve Müşterilere işlerini profesyonelce yönetmeleri için tam donanımlı Bayi ve Müşteri paneli otomatik olarak açılıyor.

- Bayi ve Müşterilerin kredi yüklemeleri karşılığında ödedikleri tutarlar için sistem üzerinden fatura oluşturulabiliyor ve fatura yazdırılabiliyor. Kesilen faturaların görseli sisteme girilebiliyor.

- Mesaj ve duyuru servisi mevcut. Girilen duyuru ve mesajlar Bayi ve Müşterilerin panelinde görüntülenir.

- İstenildiğinde bayi ve Müşterilerin paneli kilitlenebiliyor. Panelin açılması için bayi / Müşteriye onay mesajı tanımlanabiliyor. Bayi / Müşteri mesajı okuduğunu ve kabul ettiğini onayladığında panel çalışmaya devam ediyor.

- Çevrimiçi olan bayileri görülebiliyor. Bayilerin son giriş yaptıkları tarihler ve IP adresleri kayıt altındadır.

-Bayi ve Müşteriler için gerekli resmi evrak ve sözleşmeler Admin Panel üzerinden girilebiliyor ve Bayi / Müşteriler kendi panellerinden gerekli evrakları download edebiliyorlar.

- Bayi ve Müşteriler tarafından Gönderilen mesajlar admin panelden görülebiliyor. Tüm gönderilen mesajlar excell tablosuna aktarılarak arşivlenebiliyor.

- Ana kara liste oluşturulabiliyor. Ana kara listedeki numaralara tüm Bayi ve Müşterilerin mesaj göndermesi engellenmiştir.

- İki tarih arası tüm raporlar alınabiliyor. Durum raporu ve Maliyet analizi Admin panelde mevcuttur.

3-)API / WEB SERVICE

-Bayi ve Müşterilerin özel projelerinde sms gönderimi yapabilmeleri için API ve WEB SERVICE mevcuttur. Bayi ve Müşterilerin entegrasyonlarında yardımcı olmak için API / WEB SERVICE için detaylı dokümantasyon sunulmaktadır.

4-) Bayi ve Müşteri Paneli

  • Excel tablosundan GSM no şarjı yapılabiliyor.
  • Manuel Numara Girişi Yapılabiliyor.
  • Sınırsız sayıda grup oluşturulabiliyor. Gruplara telefon kayıtları tek tek eklenebildiği gibi excell tablolarından da detaylı ve toplu kayıt alınabilmektedir.
  • Gruplardan veya rapor sonuçlarından seçilen numaralar için geçici numara sepeti oluşturulabiliyor. Numara sepeti istenilirse bir gruba aktarılabiliyor.
  • SMS gönderiminde Sınırsız sayıda karakter girişine izin verilebiliyor. Default olarak 1050 karakter ile sınırlandırılmış gönderim paneli. 160 Karaktere geldiğinde uyarı veriyor, "2 SMS ücreti düşecektir" uyarısı veriyor. 307 karakterde 3 sms gider.460 karakterde 4 sms, 613 karakterde 5 sms, 765 karakterde 6 sms, 918 ile 1050 karakterde 7 sms, 1050 karakterde daha fazla karakter yazması engellendi. Bu ayarlar müşteri talebine göre değiştirilebilir.
  • Excell Tablosundaki datalara parametrik gönderim yapılabilmektedir.
  • Sınırsız şablon tanımlanabilmektedir.
  • Şablon tanımları parametrik yapılabilmekte ve seçili gruplara istenilen parametrik şablon ile parametrik gönderim yapılabilmektedir.
  • Okul numarası, Sicil numarası, özel numara gibi numaralara gönderim yapılabilmektedir.
  • Müşteri ve bayiler panel üzerinden kredi kartı ile veya havale ile ödeme yöntemini kullanarak sms kredisi satın alabiliyor. Ödeme onayı alan sms kredileri otomatik yükleniyor.
  • Havale ile ödemeli kredi yüklemelerinde bayi veya müşteri ödeme bildirimi yapabiliyor.
  • Ödeme bildirimleri yapıldığında sms ile ve e-posta ile bildirim otomatik gönderiliyor.
  • Bayi ve Müşteriler kendi Orginatör kayıtlarını Bayi ve Müşteri paneli üzerinden yapabiliyorlar. Gerekli resmi evrak girişleri Bayi ve Müşteri paneli üzerinden yapılabiliyor. Tüm Orginatör kayıtları Admin Panelde oanay düşüyor. Onaysız bir Orginatöre gönderim yapılması engellenmiştir.
  • Bayi ve Müşteriler için gerekli resmi evrak ve sözleşmeler Admin Panel üzerinden girilebiliyor ve Bayi / Müşteriler kendi panellerinden gerekli evrakları download edebiliyorlar.
  • Admin tarafından kesilen faturalara Bayi ve Müşteriler online olarak ulaşabiliyorlar.
  • Bayi / Müşteri panelinde tüm gönderimler detaylı raporlanabiliyor.
  • Tüm kayıtlar ve raporlar excell tablolarına aktarılabiliyor.
  • Her bayi ve Her müşteri kendi kara listesini oluşturabiliyor. Bayiler ve Müşteriler isterlerse genel kara listeyi de kullanabiliyorlar. Kara liste ve numara iptali için ek yazılım mevcut.
  • Bayiler kendi müşterilerine özel panel adresi verebiliyor. Her bayi sahip olduğu kredi sayısı kadar müşterilerine kredi tahsisi yapabiliyor.
  • Mesaj ve duyuru servisi mevcut. Girilen duyuru ve mesajlar Bayi ve Müşterilerin panelinde görüntülenir.
  • Tüm bayi ve Müşteriler için API entegrasyonu ve ücretsiz teknik destek mevcuttur.

    6-) Ekstra Bayi Özel Paneli

    - Bayiler için dilerlerse kendi domainleri altında veya sub domain ile kendi logoları ve şirket bilgileri ile müşterilerine özel panel sunmaları için özel yazılım geliştirilmiştir. Bayiler tarafından firmanızın tercih edilmesinde çok büyük fonksiyona sahiptir.

    7-) Özel Talepleri

    Sistem üzerinde Yazılımın kullanım sözleşmesi yapan müşterinin çalışma sistemine uymayan kısımlar müşterinin talebi üzerine müşterinin çalışma sistemine göre Dijital Yaşam tarafından tekrardan düzenlenecektir.

  • Scroll to Top